Lehtien kesto- ja määräaikaistilaukset

Lehden kestotilaus, määräaikaistilaus ja näytenumerot

Mietityttääkö sinua kaikki eri lehtitarjoukset jota on koko ajan tarjolla? Mainoksissa tarjotaan kaikenlaista lehteä eri tilaajalahjoilla ja puhelinmyyjät soittavat aina kun juuri sinulle on tarjolla lehtitilausta alennettuun hintaan.

Lehden kestotilaus on se tilaus mitä useimmiten tarjotaan uusille asiakkaille. Silloin saat aina tietyn määrän lehtiä tarjouksessa mainittuun hintaan. Kestotilaus jatkuu tämän jälkeen ikuisesti jos et itse sano tilausta irti hyvissä ajoin ennen uutta tilauskautta. Esim. Kodin Kuvalehti kestotilaus sisältää 7 lehteä, eli tilaus on neljän kuukauden pituinen. Tilaukseen saa toki valittua myös lisälehdet tilaajalahjan sijaan, jolloin tilauskausi pitenee kuukaudella. Jos sanot tilauksen irti liian myöhään alkaa sinulla uusi neljän kuukauden tilauskausi. Kestotilauksen yhteydessä kannattaa aina laittaa vaikka kalenteriin merkintä siitä milloin lehtitilaus kannattaa sanoa irti.

Lehden määräaikaistilaus on siinä mielessä parempi vaihtoehto jos halua lehden koeajalle, mutta ei halua tilauksen jatkuvan automaattisesti. Näitä on usein myös tarjolla isän- ja äitienpäivän aikaan, jolloin lehtitilauksen voi tilata lahjaksi määräaikaistilauksena. Määräaikastilauksen hinta per lehti on useimmiten korkeampi kuin kestotilauksen ja tilaukseen ei aina sisälly tilaajalahjaa. Joissakin määräaikaistilauksissa on tehty niin että tarjotaan edullista tilausjaksoa pariksi viikoksi ja tämän jälkeen tilaus jatkuu kestotilauksena. Tässä on syytä olla tarkkana irtisanomisajankohdan suhteen jottei tilaus jatku suoraan.

Lehtien näytenumerot tai ilmaisnumerot on useimmiten rajoitetusti tarjolla. Näitä mainostetaan useimiten kesäaikaan ja tilaus onnistuu nopeasti verkosta tai jopa tekstiviestillä. Tilaamalla näytelehden saat yhden lehden johon voit tutustua ennen kuin päätät teetkö tilauksen vai et. Tilauksen jälkeen saat mahdollisesti soiton puhelinmyyjältä joka tiedustelee olisitko kiinnostunut tilauksesta alennettuun hintaan.

Sanoman määräaikainen lehtitarjous

Sanoma määräaikainen lehtitilaus

Kampanjassa mukana kaikki naisten suosikit: Me Naiset, Kodin Kuvalehti, Cosmopolitan, Gloria ja Sport. Kaupan päälle saat upean tilaajalahjan: vaihtoehtoina kaikilla lehdillä on ilmainen lisäkuukausi tilaukseesi, upea House of Elliot -korusetti (arvo 88,00€), Fiskars Suomi 100 -sakset tai Bluebiit-aktiivisuusranneke (arvo 39,00€). Tilaus on määräaikainen ja päättyy automaattisesti.