Lehtitilauksen peruminen

Katso lehti

Miten perua lehtitilaus?

Etsitkö tietoa miten voit peruuttaa lehtitilauksen? Olemme keränneet ohjeet miten peruutat lehtitilauksen kustantajan kautta. Olemme keränneet suurimpien lehtitalojen ohjeet yhdelle sivulle josta voi kätevästi lukea miten homma toimii. Jos olet tilannut lehdet netissä tai puhelinmyyjältä on sinulla aina oikeus perua tilaus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta.

Jos olet ollut lehden kestotilaajana kauan ja haluat lopettaa tilauksesi kannattaa ilmoitus tehdä hyvissä ajoin. Kestotilaus jatkuu aina ilman erillistä uudistamista jos et irtisano tilausta tai muuta sitä määräaikaiseksi. Jos teet irtisanomisilmoituksen Internetin autta, päättyy kestotilaus meneillään olevan laskutuskauden lopussa. Huomioi että esim. laskun maksamatta jättäminen ei lasketa tilauksen peruuttamiseksi.

Huomioithan että lehtitilauksia ei voi perua meidän chatin kautta.

Lehtitilauksen peruminen – Sanoma

Sanomalla on nykyään käytössä nettipalvelu Sanomakauppa johon tilaajat voivat luoda tilin. Sanomakaupan kautta voit muuttaa omia tietoja, tehdä tilausmuutoksia ja irtisanoa kestotilaus. Lisätietoa Sanoman palvelusta löydät tästä. 

Jotta voit hallita lehtitilauksia palvelussa täytyy sinun syöttää asiakasnumerosi Omat tiedot ja tilaukset- sivulla. Voit syöttää numeron rekisteröitymisvaiheessa tai myöhemmin. Asiakasnumeron löydät joko lehden takakannen osoitetietojen yhteydessä tai tilauksen laskuta.

Jos haluat käyttää peruutusoikeutta 14 päivän sisään tilauksesta voit lähettää Sanomalle peruuttamislomakkeen postitse. Peruutuslomakkeen mallin löydät tästä.

Sanoman yleiset yhteystiedot ovat seuraavanlaiset

Postiosoite:
Sanoma asiakaspalvelu
PL 10
00089 SANOMA

Puhelin:
Puh. 0203 31010
Palvelemme ma-pe klo 9-17.

Jos olet yhtyedessa Sanoman asiakaspalveluun puhelimitse, muista varata esille 9-numeroisen asiakasnumerosi.

 

Lehtitilauksen peruuttaminen – A-lehdet

A-lehtien peruutus toimii samaan malliin kuin Sanomalla. A-lehdillä on samantyyppinen nettipalvelu johon täytyy ensin rekisteröityä. Palvelussa voit muutta tietoja ja irtisanoa lehtitilauksesi. Tarvitset tässä myös asiakasnumerosi, jotta palvelu voi yhdistää henkilötietosi lehtitilaukseen. Asiakasnumeron löydät lehden takakannesta tai laskusta. Lisätietoa palvelusta löydät tästä.

Sinulla on myös kuluttuttajasuojalin mukainen 14 päivän peruutusoikeus. Jos haluat perua kaupat voit lähettää kustantajalle vapaamuotoisen ilmoituksen kirjallisesti tai nettipalvelun kautta. Voit myös ilmoittaa asiasta puhelimiste

A-lehtien yhteystiedot

Puhelin 09 759 6600
Auki ma-pe 8.00 – 17.00

A-lehtien sivuilta löytyy myös chat-palvelu.

 

Aller lehden peruutus

Aller lehtitilauksen voi muuttaa tai sanoa irti samantyyppisessä nettipalvelussa. Palvelun nimi on Oma Aller ja tilin voit luoda osoitteessa omaaller.fi. Tähän tarvitset taas oman asiakasnumeron, jonka löydät laskun tiedoista. Peruutuksen voit siis tehdä nettipalvelussa, palvelukortilla tai sähköpostitse.

Allerin yhteystiedot

Asiakaspalvelu 075 3285102

Avoinna ma-pe 08.30-16.30.