Info

Lehti-tarjous.net, kaikki suomalaisten suosikkilehdet!

Lehtitarjoukset nyt yhdeltä ja samalta sivulta! Lehti-tarjous.net on täysin suomalainen sivusto, jonka tavoitteena on tarjota viimeisimmät lehtitarjoukset kaikille suomalaisille suosikkilehdille. Olemme yrittäneet koostaa sivumme niin, että tarjous, tilaus ja itse lehti kuvauksineen ovat helposti ymmärrettävässä muodossa. Voit lukea lyhyen kuvauksen lehdestä ja katsoa lehden julkaisijan julkaisemia videoita tai muuta tarjolla olevaa materiaalia lehden tuotekuvauksesta. Lehden tilaus tapahtuu aina kustantajan sivuilta, viimeisimmillä tiedoilla. Ilmoitathan meille, jos jokin lehtitarjous sivuillamme olevan virheellinen tai löydät muita virheitä tuotekuvauksissa tai tarjouksissa.

Lehti-tarjous.net on osa Tarjoussankari-ryhmää. Missiomme on poimia lehtien, matkojen, kilpailujen ja säästämisen viimeisimmät diilit, alennukset ja tarjoukset ympäri nettiä suomalaisille kuluttajille toimitetussa muodossa. Tutustu myös muihin sivuihimme ja poimi tarjoukset osoitteista:

Tarjoussankari.fi
Tarjoussankari Facebookissa
Ikuinen matkakuume -Facebook-sivusto
Parhaat-tilaajalahjat.com
Äänikirjoja.com

Tarjoamme myös mahdollisuuden tilata uutiset ja tarjoukset suoraan sähköpostiin. Emme lähetä roskapostia ja listaltamme pääsee pois aina halutessaan jokaisessa emailissa olevasta peruutuspainikkeesta. Tarjoamme joka viikko uuden kirjeen, jolle uskallamme antaa tyytyväisyystakuun!

Otamme mielellämme vastaan kaikenlaista rakentavaa palautetta osoitteeseen:
info at tarjoussankari.fi

Sankari kiittää lukijoita ja palvelun käyttäjiä ja toivottaa mukavia lukuhetkiä!

Lehtitarjous