Kevään lehtitarjoukset

Kevään lehtitarjoukset ja lukuvinkit

Maaliskuun kolmas viikko alkaa aurinkoisissa merkeissä. Varma merkki talven taittumisesta on pihoja siistivät ja reipasta hyötyliikuntaa harrastavat suomalaiset piha-ahertajat. Parvekkeita ja terasseja testaillaan jo kuumeisesti, jokohan siellä tarkenisi hetken istua – kylläpä se aurinko jo lämmittää!

Kevään lehtitarjoukset

Istutuskausi on aivan ovella ja lehtitarjouksen toimitus odottaa tuttujen suomalaisten kestosuosikkien pitävän tänäkin vuonna pintansa. Viherpiha on Suomen ostetuin puutarhan-, pihasuunnittelun ja parvekeistuttamisen erikoislehti. Palautteen perusteella Viherpihassa miellyttää erityisesti lehden selkeä ulkoasu ja jäsennelty, käytännöläheinen sisältö. Lehtitarjousten osalta Viherpiha aloittaa perinteisesti kevätkauden hyötylahjojen putken, vielä toistaiseksi tarjolla on Suomen kauneimmat puutarhat -kirja, josta löytyy kosolti inspiraatiota omaan unelmien kesäpuutarhaan tai parvekeprojektiin. Huhtikuun taitteessa tilaajalahja tullee muuttumaan ja viherpeukaloita muistetaan yleensä jonkin suomalaisen laatubrändin istutustenhoitosetillä – palaamme asiaan tuonnempana.

Vaikka ulkoalueet ja parvekkeet ovat alkavan sesongin ykkösaihe, on ikkunasta pilkistävällä auringonvalolla iso vaikutus sisustusinnokkuuteen. Vuodenaika vaihtuu ja monessa kodissa arvioidaan kuluneen talven dekoorin tunkkaisuutta tai puretaan nurkissa pyörivien villakoirien aiheuttamaa ahdistusta. Jotain vähän vaaleampaa ja raikkaampaa – ikkunat täytyy pestä ja joku voisi imuroida, mielellään joka päivä. :)

Koti ja Keittiö -lehtitarjous löi pöytään kevääksi peräti kolme erilaista tilaajalahjaa. Nyt löytyy Espresso-settiä, kerrostarjotinta ja L’Occitanen arvokasta tuotepakettia. Viiden kuukauden lehdet kätevästi tasan kahdellakympillä ja jokin yllämainituista lahjoista mukaan. Muita innohenkisiä lehtiä, jotka takuulla tyydyttävät inspiraationälän ovat vakisuosikit Divaani ja Avotakka.

Viimeisenä, muttei vähäisimpänä – niille onneikkaille, joilta löytyy oma mökki – toimituksen helppo suositus: Meidän Mökki. Kukapa ei olisi jo ensimmäisten kevätpäivien koittaessa mielessään piirtänyt kesäistä mökkimaisemaa ja herkkää suomalaista luontoa. Mikäli etsit virikettä mökkiprojektiin tai jos olet vaikkapa hankkimassa omaa kesäpaikkaa, niin tutustu Meidän Mökin lehtitarjoukseen. Kaikki tieto aina jätehuollosta ostohintatietouteen ja projektihankintavinkeistä pienempiin nikkarointineuvoihin. Tilaajalahjana keväisen kaunis Hemtexin pussilakanasetti.

Päivitämme kevään lehtitarjoukset -listaa heti, kun sesonki kunnolla käynnistyy!

kevään lehtitarjoukset