Lehti äitienpäivälahjaksi

Lehti äitienpäivälahjaksi

Sanoman äitienpäivätarjous

äitienpäivälahja

Kaikki lehdet nyt hintaan 24,90€. Tilaajalahjaksi voit valita Finlaysonin tai Marimekon tuotteita. Tutustu tarjoukseen tästä.

 


 

Kevään muita suosittuja lehtitarjouksia

Huomioithan myös muut tämän hetken suositut lehtitarjoukset sivuiltamme. Tämän kevään ehdoton yllättäjä on ollut Viherpiha. Viherpiha mielletään kenties turhaankin vain oman pihan omistajien lehdeksi. Julkaisussa on kuitenkin mukavasti asiaa myös parvekeistutuksia ja kodin viherkasveista. Parvekepuutarhurit ovat kasvava kansanosa ja suomalaiset ovat innokkaita ruukkukasvattajia. Hieman yllättäen olemme saaneet myös Lehtisankarin palauteosoitteeseen käyttäjäkysymyksen kaupassa myytävien yrttien kasvatuksesta kotiolosuhteissa. Vaikka lehtitarjoukset ovatkin pääalaamme, löytyy toimituksesta muutama innokas hyötykasvien harrastaja. Vinkkinä, kaupan vihannesosastolta löydettävät yrtit kasvavat hienosti parvekeolosuhteissa ja viime vuonna toimituksen viherpeukalot nauttivat omista basilikasadoista koko kesän. Mikäli ruukkukasvattaminen kiinnostaa tai olet jo pystyttänyt kotoisan chili- tai yrttipuutarhan tutustu ihmeessä Viherpiha-lehteen. Lehdestä löydät taatusti asiantuntevaa ohjetta vehreiden satojen kasvattamiseksi!

Kiitokset vielä Sarille Helsinkiin persoonallisesta postista ja runsaita ruukkusatoja koko www.lehti-tarjous.netin toimituksen puolesta!

Kevätterveisin,

Lehtisankari.