Lehtitarjouksia syksyn alkaessa

Lehtitarjouksia – syksy 2015

Syksy on saapunut – koulut alkaneet, sää viilentynyt ja samalla sivullemme on ilmestynyt pari uutta lehtitarjousta ja kaksi päivitettyä tarjousta. Säiden viilentyessä on lehtitilaus edelleen oiva sijoitus, vaikka lehteä ei voikan enää lukea terassilla auringon alla.

Päivitetyt tarjoukset

Kodin Kuvalehti, Me Naiset ja Oma Aika -tilaukset on nyt päivitetty. Kodin Kuvalehdessä on nyt kaksi uutta tilaajalahjaa. Voit nyt valita lahjaksi joko Rakas villasukka -kirjan ja puikkosetin tai Kerrostarjottimen. Jos et halua lahjaa voit sen sijaan valita lisälehdet. Huom! Uudessa tarjoksessa on nyt 4 lisälehteä, joten hinta per numero on tällä hetkellä 2,50€.
Oma Aika lehti on saanut kaksi uutta tilaajalahjaa. Uutena tilaajana voit valita joko Lumenen meikkisetin tai langattomat kuulokkeet. Lehtitilaus maksaa 20€ ja saat siihen hintaa 5 lehteä. Tilaamalla osallistut samalla rahapalkintojen arvontaan.
Lisäsimme myös Me Naiset lehden tilaussivulle toisen tarjouksen. Lumenen meikkisetin sijaan voit nyt valita lahjaksi Lumenen ihonhoitosetin.
Lisäsimme samalla lisää tilaajalahjoja Me Naiset, Kodin Kuvalehti ja Vauva -lehdelle. Tarjoussivuilta löydät nyt kaikki voimassa olevat kampanjat ja lahjat.

Uudet lehtitarjoukset

A-lehdet ovat hiljattain avanneet syyskampanjat miehille sekä naisille. Kaikki lehtitilaukset kustantavat 20€ ja tilaukseen sisältyy 4-10 lehteä. Naisille on tarjolla Eeeva, Demi, Trendi ja Maku -lehteä. Miehet voivat tilata Urheilulehden, Tuulilasin tai Mondon. Saat nyt esim. Apu-lehden hintaan 2€/numero. Kaikki uudet tilaajat saavat vielä lahjaksi laadukkaan nahkalompakon. Pääset katsomaan koko lehtivalikoimaa klikkaamalla alla olevia linkkejä. Löydät sieltä naisten sekä miesten kaikki tarjoukset.

a-lehtien tarjous naiset

a-lehtien syystarjous miehet

Vaikka elämme vasta syyskuuta on A-lehdet myös julkaissut joulukampanjan jossa sinulla on mahdollisuus tilata Kaikkien aikojen Joulu -lehdet. Tilaukseen kuuluu kaksi lehteä. Ensimmäinen ilmestyy 21.10 ja käsittelee joulutunnelman luomista, lahjoja ja joulutarinoita. Toinen lehti ilmestyy 11.11 ja tarjoilee joulun parhaat reseptit. Saat molemmat lehdet nyt hintaan 13,90€. Tilaa nyt hyvissä ajoin ennen joulua!

joululehti tarjous

Toivomme että löydät itsellesi sopivan lehtitilauksen ylläolevista lehdistä tai vakiovalikoimasta. Mukavaa alkanutta syksyä kaikille!

Terveisin,
Toimitus