Kesän suosituimmat lehtitarjoukset

Kesän suosituimmat lehtitarjoukset

Tämän kesän ehdoton hitti on ollut Sanoman Muumi-muki -kampanja. Lukijoille tuntuu maistuvan puolihintainen lehti ja keräilymukin yhdistelmä niin mukavasti, että kolmas mukivaihtoehto ehdittiin myymään loppuun ennen heinäkuun puoltaväliä. Lehtitarjousten ehdotonta parhaimmistoa koko vuoden osalta. Toinen naislukijoiden mieleen ollut kampanja on niinikään Sanomalta: Me Naisien kesädiili, jossa tilaajalahjaksi on mahdollista valita lisätilausjakso tiputti yhden lehden hinnan alle 1,5€:oon per numero. Mimmejä on tilattu tasaisesti koko heinäkuun ajan, mukava kesäinen lehtitarjous, josta riittää alehintaista hupia jouluun asti.

Niin sanotut peruslehdet, kuten Aku Ankka ja Seiska ovat suomalaisten suosiossa vuodenajasta riippumatta. Tuntuu, että näin kesällä molemmat lehdet ovat kuitenkin kasvattaneet myyntilukujaan tasaisesti. Molemmat lehdet palvelevat samaa tarkoitusta, kepeän hauskaa lomalukemista. Toimii perheen kaikissa ikäryhmissä, ja huussista riippukeinuun. Seiskasta eritoten retroradio tilaajalahjana on ollut haluttua tavaraa.

Muista lehdistä Roope-setä on Akun vanavedessä hilannut itseään myydyimpien lehtien joukkoon. Samoin Apu on viikkolehtenä ollut haluttua tavaraa lomalukemiseksi.

Kustantamojen välisestä paremmuudesta kilpailtaessa Sanoma vie A-lehtiä kuin litran mittaa. Sanoman kesäkampanjoiden ylivoimainen voittaja ja eniten levikkiään kesän aikana nostanut kustantaja. Toivoa sopii, että myös muiden lehtien kustantamot heräävät kesäsesonkiin viimeistään ensi kesänä. Lukijat kaipaavat kesäviihdettä ja haluavat selvästi tilata enemmän lehtiä – loistava tilaisuus hankkia uusia asiakkaita oikeilla tilaajalahjoilla ja sopivilla kampanjahinnoilla. Pisteet Sanoman porukalle oikeasta asenteesta – kesän suosituimmat lehtitarjoukset!

Lämmintä kesän jatkoa kaikille!

-Toimitus