Lehtitarjouksia koululaiselle

Lehtitarjouksia koululaiselle

Koulut ovat taas alkaneet ja koululaiset ovat aloittaneet syyslukukauden aherruksen. Mikä olisikaan sen mukavempaa kuin piristää koululaisen viikkoa jollain suosikkilehdellä. Koululaisten kestosuosikki on pitkään ollut Aku Ankka, jonka viikkottainen ilmestyminen on ollut aina odotettu tapahtuma. Akun ilmestyminen katkaisee kouluviikon mukavasti ja upottaa hetkeksi rentoutumaan Ankkalinnan tarinoiden pariin. Mikä parasta, niin viikon parhaimman lukuhetken saa tällä hetkellä alle pienen limsapullon hinnalla, 1,3€/numero.

Lehtitarjouksia koululaiselle

Loistava tarjous löytyy myös Aku Ankka Lataamosta, jota voi ja kannattaa kokeilla ilmaiseksi kuukauden ajan. Lataamosta löydät kaikki Suomessa julkaistut Aku Ankka sarjakuvat ja pystyt lataamaan reilut 100.000 sivua tarinoita tietokoneellesi tai älypuhelimeen. Tämä on yksi toimituksen ehdottomia suosikkisovelluksia. Huomaa myös, että maksaessasi kortilla voit perua tilauksen veloituksetta milloin tahansa maksuttoman tutustumiskuukauden aikana.

Roope-setä on erittäin suosittu lehti sarjakuvamaailman suosituimman kitupiikin seikkailuista. Tämä visukintulle omistettu sarjakuva ilmestyy kerran kuukaudessa ja tuo parhaita uutuustarinoita mojovan paketin postilaatikkoosi. Lehdessä esiintyy monia hahmoja, joita ei esiinny Aku Ankka lehdessä. Toimitus tykkää Roope-sedässä erityisesti Dekkaripähkinästä loistavien tarinoiden lisäksi.

Sivuiltamme löytyy myös lehtitarjouksia koululaiselle, joita alkaa jo kiinnostaa haastavammat aihepiirit, kuten tiede ja luonnonilmiöt.

Tieteen Kuvalehti on kaikille tuttu tiedeaikakausilehti, joka kertoo viihdyttävästi tieteen uusimmista ja kiinnostavimmista tuloksista.

Tiede-lehti sisältää mielenkiintoisia artikkeleita tieteestä. Esimerkiksi heinäkuun Tiede lehden numerossa juttuja löytyi kiinnostavasta mehiläispesän rakenteesta aina kepeään vinkkiin, jossa neuvottiin miten heittää kivellä järveen monta leipää.

National Geographic on upea lukukokemus korkealaatuisten juttujen, sekä uskomattoman hienojen värikkäiden kuvien ansiosta.

Demi on nuorille naisille sopiva lehti, joka on ollut erittäin suosittu koko kesän ajan. Demi-lehti on teini-ikäisille tytöille suunnattu kotimainen aikakausilehti, joka ilmestyy kerran kuukaudessa. Demi kertoo kiinnostavista aihealueista kuten terveydestä, opiskelusta, ihmisuhteista, elokuvista, tv-sarjoista, musiikista, kirjoista ja esittelee muoti- ja kauneustrendejä. Lehdestä löydät myös ajankohtaiset ilmiöt, sekä juttuja tunneituista näyttelijöistä, laulajista ja urheilijoista.

Toivottavasti löysitte mieluisia lehtitarjouksia koululaisellenne ylläolevista vaihtoehdoista. Lehtisankari toivottaa kaikille koululaisille iloista ja ahkeraa syksyä!