Lehtitarjous Alkavalle Vuodelle

Vuosi on vaihtunut ja on taas aika katsoa eteenpäin kohti tulevaa. Vuosi 2015 tuo tullessaan taas toinen toistaan parempia lehtitarjouksia sekä ajankohtaisia kampanjoita. Uusi vuosi tarkoittaa usein myös monen meidän osalta elämäntapamuutosta, ainakin hetkellistä sellaista. Vinkkejä uuteen elämäntapaan löydät usein mielenkiintoisista aikakauslehdistä ja lehti-tarjous.net sivulta löydät tietenkin kaikki parhaat kampanjat. Oli kiinnostuksesi kohde sitten laihduttaminen, urheilu, ruoanlaitto, uusi harrastus tai vaikkapa sisustaminen, löydät taatusti edullisen ja ajankohtaisen lehtitarjouksen sivustoltamme.

Kuntoilijan lehtitarjous

Oletko sinä yksi tuhansista suomalaisista joka on tehnyt uudenvuodenlupauksen johon liittyy liikunta? Motivaatio ja inspiraatio on liikunnan kulmakiviä. Onneksi apunasi toimii moni alaan perehtynyt lehti josta löydät vinkkejä niin kuntosalille kuin ulkoliikuntaan ja hyvinvointiin. Fit tarjous on yksi suosituimmista kuntoilulehdistä, josta löydät kattavasti tietoa kuntosalitreeneistä, joogasta, ruokavalioista aina tyylivinkkeihin. Fit lehtitarjous kattaa 4 + 2 numeroa hintaan 19,90 ja mukaan kaupan päälle tulee vielä tilaajalahja. Tilaamalla Fit lehden osallistut myös rahanarvoisiin kilpailuihin jossa voit voittaa jopa 35 000 € puhtaana käteen. Ei lainkaan huono tapa aloittaa uusi vuosi.

fit tarjous

Kunto Plus tarjous on myös erittäin houkutteleva, etenkin sinulle joka haluat enemmän irti treenistäsi, fiksusti. Voit itse valita tarjouksen sekä keston ja mukaan saat laadukkaan Craft tilaajalahjan. Kaikki tämä alkaen 16,90€/3 numeroa ja mukaan rutkasti motivaatiota. Treenaamalla oikein ja määrätietoisesti saat myös tuloksia, ja vinkit tähän löydät taatusti Kunto Plus lehdestä.

Hyvä Terveys lehti on laadukas lehti josta löydät erityisesti hyvinvointiin ja terveyteen liittyviä artikkeleita ja vinkkejä. 5 numeroa hintaan 24,90 ja tilauksen yhteydessä mukaan myös vapaavalintainen tilaajalahja.

Muita hyvinvointiin ja terveyteen liittyviä lehtiä ovat muunmuassa Voi Hyvin lehti sekä MeNaiset Sport lehti. Molemmissa lehtitarjouksissa mukana myös tilaajalahja.

Lifestyle lehtitarjous

Lehti-tarjous.net kestosuosikkeihin kuuluvat myös lifestyle lehdet kuten, Me Naiset, Kodin Kuvalehti sekä Elle. Alennukskampanjat ovat jokaisessa tällähetkellä erinomaiset ja kaikissa on myös vapaanvalintainen tilaajalahja. Olit sitten uutta lookia vailla tai kaipaat piristystä arkeen löydät näistä lehdistä taatusti inspiraatiota.

Lehtitarjous koko perheelle

Lehti-tarjous.net toimituksen oma suosikki on tietenkin Aku Ankka jossa tälläkin hetkellä mukava lehtitarjous, 4 kk lehdet alle 30 euroa ja mukaan saat myös vapaavalintaisen veikeän tilaajalahjan.

Tämän hetken suosituimpiin lehtitarjouksiin kuuluu myös Tieteen Kuvalehti. Tieteen Kuvalehti tilaus ei yleensä jää pelkästään hyvään hintaan, vaan lehden tarjouksiin liittyy yleensä erittäin mielenkiintoinen tilaajalahja, niin tälläkin kertaa. Saat 2 lehteä alle 6 eurolla ja mukaan kauko-ohjattavan pienoishelikopterin. Tämän pienen kauko-ohjattavan helikopterin kantoalue on jopa 100 m ja lataat helposti sen akun USB:n kautta. Tämä lehtitilaus on myös loistava lahja. Tilaa Tieteen Kuvalehti ja tilaajalahja tästä.

tieteen kuvalehti tarjous