Lehti lahjaksi

Lehti lahjaksi – Lahjasankarin vinkit

Syksy on taas täällä ja samalla on aika miettiä tulevien juhlapyhien lahjoja. Lehtitilaus on mitä mainioin lahja joka viihdyttää taatusti ja sopii lahjaksi aina vuodenajasta ja tilaisuudesta riippumatta, oli kyseessä sitten joulu, isänpäivä tai syntymäpäivä. Lehden tilaaminen lahjaksi onnistuu helposti lehden tilaussivun kautta, lisäämällä rastin “Tilaan lahjaksi” – ruutuun. Osa kampanjoista mahdollistaa myös lahjakortin suoran tulostamisen. Lahjakortti toimii samalla myös onnittelukorttina, siitä näet suoraan tilatun lehden nimen – kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Maksaminen onnistuu käyttäen tunnetuimpia maksutapoja kuten verkkopankkien suoramaksut, lasku tai tilisiirto. Lehden mahdollinen tilaajalahja kuuluu aina hintaan ja toimitetaan vastaanottajalle postitse.

Lehti isänpäivälahjaksi

Suuri osa maamme aikakauslehdistä ovat suunnattuja naisille, mutta onneksi lehtihyllystä löytyy lahjavinkkejä myös miehille. Vaikka Aku Ankka on pääsääntöisesti suunnattu nuoremmille lukijoille, on se myös kestosuosikki elämästä hieman pidempään nauttineiden keskuudessa. Vaihtoehtona Aku Ankalle on Roope-setä -lehti, joka sisällöltään sopii niin arjesta nauttiville kuin tosielämän kitupiikeille. Ipadin tai muun tabletin omistajalle on tarjolla Aku Ankan Lataamo jolla varmistat jokaisen lehden luettavuuden myös matkustaessa.

Varmat valinnat ovat harraste-, autoilu- ja tekniikkalehdet. Autoilusta kiinnostuneet innostuvat taatusti Tuulilasi -lehdestä jossa mukana myös tilaajalahja, kätevä työkalusetti. Auton tuunauksesta kiinnostuneille varma valinta on Tuning -lehti. Tämä klassikko on tuunaajan raamattu joka esittelee tyylikkäimmät autot, parhaat alan tapahtumat ja kuumimmat kissat. Tilauksen aloitusajankohdan saa itse valita tilaussivulta ja lahjatilaus onnistuu myös samalta sivulta.

Kotinikkarille lahjaksi sopiva Tee Itse -lehti irtoaa hyllystä hyvin edullisesti. Lehtitilauksen mukana tulee aina myös kätevä tilaajalahja. Tällä hetkellä vapaasti valittavana on infrapunalämpömittari, työtakki tai tarkkuusvesivaaka. Kaupan päälle saat myös BBC:n tuottaman Life dvd-boksin. Saat lehden kaksi ensimmäistä numeroa nyt hintaan 5,90€.

Urheilusta kiinnostuneille tarjolla on Urheilulehti jossa lahjana on käytännöllinen urheilukassi. Tilaamalla kolmen kuukauden lehdet saat lehden hintaan 1,75€ / numero. Lehti ilmestyy joka torstai ja tarjoaa lukijalle kattavasti suorapuheisia juttuja sekä tarkkoja analyysejä lajista kuin lajista.

 

Kustantajien erikoiskampanjat

Kustantajien erikoiskampanjat ovat päättyneet tältä erää.

Toivottavasti löydät yllä mainituista vinkeistä juuri sopivan lahjan isälle, vaarille tai puolisolle, tai kenties jokaiselle.

Joulun lehtitarjoukset ja vinkit saapuvat lähiviikkoina, joten pysy kuulolla ja nappaa parhaat lehtitarjoukset myös pukinkonttiin!

Päivitys 27.11. Keräsimme joulun kaikki tarjoukset yhteen paikaan. Lue lisää tästä!

 

Terveisin,
Lehti-tarjous.netin toimitus