Syksyn parhaat lehtitarjoukset

Syksyn parhaat lehtitarjoukset

Syksy on saapunut ja lehdet ovat alkaneet putoilla. Vielä ehdit mukaan haravoimaan loppukesän ja syksyn parhaat lehtitarjoukset itsellesi ja tilaamaan laadukasta luettavaa syksyksi. Mikä olisi mukavampaa kuin nauttia pimenevistä syysilloista mielenkiintoisten lukuhetkien äärellä. Ilahduta itseäsi tai ystävääsi tilaamalla tarjoushintainen lehtikaveri tämän hetken edullisimmista vaihtoehdoista. Osa kampanjoista on päättyviä, joten ole nopea, kustantajat vaihtavat kauden kampanjansa lokakuun kuluessa.

Syksyn parhaat lehtitarjoukset

Me Naiset on suosittu naistenlehti, josta löydät mielenkiintoisia juttuja ja jatkuvasti päivittyvää sisältöä. Vielä voit hyödyntää kesän supertarjouksen ja saada lehden itsellesi todella halpaan hintaan, vain 1,47 € / lehti. Saat myös tilaajalahjan, jonka arvo voi olla jopa 41,40 €.

Kodin Kuvalehti on Suomen suosituin naistenlehti. Lehti on kattava lukupaketti, josta löydät ajankohtaisia artikkeleita ja ilahduttavia lukuhetkiä syksyyn. Lisäksi pääset selaamaan digitaalista arkistoa, josta löytyy kätevästi esim. maukkaita reseptejä.

National Geographic tarjoaa mielenkiintoista syyslukemista, sekä aivan loistavan tilaajalahjan syyskeleihin. Tilaajalahjaksi saat käytännöllisen miesten tai naisten kuoritakin, jonka ansiosta syksyllä ei pahakaan koiranilma ei haittaa ulkoilemista.

Meidän Mökki tarjoaa käytännöllisiä vinkkejä vapaa-ajan asumiseen liittyen ja tällä hetkellä lehdessä on esimerkiksi hyödyllisiä vinkkejä mm. kuinka laittaa mökki talvikuntoon. Lisäksi lehdestä löydät kattavasti vinkkejä vapaa-ajan tekemiseen, sekä erilaisia ohjeita puutarhakasvien hoidosta, venehuolto- ja kalastusvinkkeihin.

Lehtisankari toivottaa kaikille mukavia syyspäiviä ruskan loitossa ja tunnelmallisia syysiltoja kynttilän valossa. Lukeminen kannattaa aina!